LOCAL MOTORS

Local Motors свързва дизайнерите, инженерите и изобретателите за да си сътрудничат както онлайн така и на работното място, за да представят успешно на пазара специални превозни средства. Най забележителен пример с Rally Fighter – 430 конски сили на пътя, офроуд автомобил, който с помощта на LOCTITE издържа при екстремни условия без нужда от помощен екип.


Гледайте видеото за успешно приложение

New Holland

New Holland предлага на фермерите и земеделските специалисти над 80 продуктови линии и над 300 модела лесни за управление трактори, комбайни и материално оборудване. New Holland използва над 20 продукта LOCTITE, в това число осигурители за резби, уплътнители за фланци, лепила за цилиндрично лепене и уплътнители за резби за да осигури максимална устойчивост на вибрации, защита срещу корозия, предпазване от течове и увеличена надеждност.

Гледайте видеото за успешно приложение

4moms

4moms се занимава с развитие на иноватовни продукти за бебета, които улесняват живота на родителите. Най-ценният товар се носи от LOCTITE, чиито осигурители за резби дават възможност на изделието да се отваря, затваря и функционира надеждно и сигурно. Секундните лепила на LOCTITE се използват за залепване на пластмасовите части, които са трудни за лепене. От осигурителите за резби до секундните лепила,  4moms разчита на LOCTITE за гарантиран успех.

Гледайте видеото за успешно приложение

Polaris

Polaris разчита на лепилата LOCTITE, които правят възможно за сноумобилите да издържат на екстремните условия. С повече от 60 години опит в инженерните системи, Polaris  конструира и произвежда иновативни, висококачествени превозни средства в целия сват в това число сноумобили, високо проходими, военни коли и мотоциклети.

 

Гледайте видеото за успешно приложение